fresh-651772_1280

Oproep tot kandidaatstelling: Word landbouw(st)er via de landbouwtestplaats van Anderlecht


*** Franse versie hier ***

De testwerkplaats van Anderlecht zal vanaf februari 2018 drie nieuwe projectdragers aannemen : oproep voor kandidaten voor een project rond groenteteelt en twee projecten rond kruidenteelt

Deze oproep voor kandidaten richt zich tot iedereen die zich op professionele manier als landbouw(st)er wil ontwikkelen in Brussels Hoofdstedelijk Gewest en die op voorhand zijn/haar activiteiten wil uittesten en complementaire vaardigheden wenst te verwerven.

Documenten om te downloaden :

De kandidatuurdossiers moeten ten laatste op 12 november 2017 worden gemaild naar gabriele@haricots.org

 

Kalender:

Algemene informatie sessie: 5 oktober 14.15 uur in Leefmilieu Brussel

Een verplichte veldbezoek : 19 oktober om 10 uur

Een voorbereidende workshop zal plaatsnemen op 23 oktober van 9u tot 17u in het kader van het onderzoeksprogramma Ultra Tree

Indienen van aanvragen: 12 november 2017 naar gabriele@haricots.org

 Interviews: 21 en 23 november 2017, in Brussel

De resultaten van de selectie worden op 15 december 2017 bekendgemaakt

Ondertekening van de overeenkomst en overdracht van het terrein op 31 januari 2018

 

Contactpersoon: Voor vragen rond deze oproep tot kandidatuurstelling, contacteer Gabriele Annicchiarico van Début des Haricots ASBL per email (gabriele@haricots.org) of per telefoon (0488/352058).

 

De landbouwtestplaats wordt gecoördineerd door de vzw Le Début des Haricots in samenwerking met de gemeente Anderlecht, Maison Verte et Bleue, Terre-en-Vue, Leefmilieu Brussel en Crédal in het kader van het project BoerenBruxselPaysans.

Dit project wordt gesteund door EFRO – Brussels Hoofdstedelijk Gewest, de Landbouwcel van de GOB, en Leefmilieu Brussel.